House Of Lords - Saints and Sinners (2022)

House Of Lords - Saints and Sinners (2022)

rip by Boris1 Performer: House Of Lords Album: Saints and Sinners Label: Frontiers Music SRL Catalog #: FR CD 1254 Style: Hard Rock, AOR Year: 2022 Format: Flac (*image + .cue,log,scans) Bitrate: lossless Covers: in archive Amount of tracks: 141 Size Rar: ~ 424 MB Upload: xfile.cloud Recovery: 3% Password: sim-sim Несмотря на то, что термин "супергруппа" в наши дни используется почти как инфляционный, House Of Lords определенно была таковой в первые дни своего существования. Помимо
House Of Lords - Saints and Sinners (2022)

House Of Lords - Saints and Sinners (2022)

rip by Boris1 Performer: House Of Lords Album: Saints and Sinners Label: Frontiers Music SRL Catalog #: FR CD 1254 Style: Hard Rock, AOR Year: 2022 Format: Flac (*image + .cue,log,scans) Bitrate: lossless Covers: in archive Amount of tracks: 141 Size Rar: ~ 424 MB Upload: xfile.cloud Recovery: 3% Password: sim-sim Несмотря на то, что термин "супергруппа" в наши дни используется почти как инфляционный, House Of Lords определенно была таковой в первые дни своего существования. Помимо
27 09, 2022
FRANK SINATRA «Golden Series 1943-1994» (14 x CD • Re-issue 1990-2014)

FRANK SINATRA «Golden Series 1943-1994» (14 x CD • Re-issue 1990-2014)

Performer: FRANK SINATRA / フランク・シナトラ Album / collection: «Golden Series 1943-1994» Series: Original Master Recording™ –, DCC Compact Classics™ –, Audio Fidelity™ – Label / country: ⒸⓅ 1943-1994, 1990-2014 Capitol | DCC | Mobile Fidelity Sound Lab. Source: Rip by KoGGaN™ scans by inet… Catalog (Barcode): much… Genre / Style: Pop, Jazz, Swing, Easy Listening, Vocal Year (info): 1943-1994 (16 × 24Kt Gold CD + Hybrid-SACD, Re-mastered, Collection) Format: WV-16/44,1kHz; FLAC-24/88,2kHz (image +
FRANK SINATRA «Golden Series 1943-1994» (14 x CD • Re-issue 1990-2014)

FRANK SINATRA «Golden Series 1943-1994» (14 x CD • Re-issue 1990-2014)

Performer: FRANK SINATRA / フランク・シナトラ Album / collection: «Golden Series 1943-1994» Series: Original Master Recording™ –, DCC Compact Classics™ –, Audio Fidelity™ – Label / country: ⒸⓅ 1943-1994, 1990-2014 Capitol | DCC | Mobile Fidelity Sound Lab. Source: Rip by KoGGaN™ scans by inet… Catalog (Barcode): much… Genre / Style: Pop, Jazz, Swing, Easy Listening, Vocal Year (info): 1943-1994 (16 × 24Kt Gold CD + Hybrid-SACD, Re-mastered, Collection) Format: WV-16/44,1kHz; FLAC-24/88,2kHz (image +
27 09, 2022
ROCKETS «Discography from Russia CD Maximum» (5 x CD • Unofficial Release 2000)

ROCKETS «Discography from Russia CD Maximum» (5 x CD • Unofficial Release 2000)

Performer: ROCKETS Album / collection: «Discography from Russia CD Maximum» + bonus Including: 2:1 Series – + Compilation (italy) – Label / country: ⒸⓅ 1976-1982, 2003 CGD | Rockland | CD-Maximum Co. Source: Rip by ziga999, KoGGaN™, scans by inet… Official DR value: •11•11•13•12/11• Catalog (Barcode): CDM 0900-518 … CDM 0900-520, R2CD 42-50 Genre / Style: Pop, Pop-Rock, Space Rock, Electronic, Cosmic-Disco Year (info): 1976-2003 (5 × CD, Collection, Unofficial Release, Two albums on One CD)
ROCKETS «Discography from Russia CD Maximum» (5 x CD • Unofficial Release 2000)

ROCKETS «Discography from Russia CD Maximum» (5 x CD • Unofficial Release 2000)

Performer: ROCKETS Album / collection: «Discography from Russia CD Maximum» + bonus Including: 2:1 Series – + Compilation (italy) – Label / country: ⒸⓅ 1976-1982, 2003 CGD | Rockland | CD-Maximum Co. Source: Rip by ziga999, KoGGaN™, scans by inet… Official DR value: •11•11•13•12/11• Catalog (Barcode): CDM 0900-518 … CDM 0900-520, R2CD 42-50 Genre / Style: Pop, Pop-Rock, Space Rock, Electronic, Cosmic-Disco Year (info): 1976-2003 (5 × CD, Collection, Unofficial Release, Two albums on One CD)
26 09, 2022
Архивы
Сентябрь 2022 (735)
Август 2022 (809)
Июль 2022 (1366)
Июнь 2022 (703)
Май 2022 (892)
Апрель 2022 (803)
full-date Автор: sevasval, 1 мая 2015, Комментариев: 0, Просмотров: 947

Alcatrazz - Live ’83 (2010)

Alcatrazz - Live ’83 (2010)

Исполнитель: Alcatrazz
Альбом: Live ’83
Жанр: Hard Rock/Heavy Metal
Год выхода: 2010
Формат: FLAC (image+.cue, scans)
Качество: Lossless
Источник (релизер): dsh2112
Размер: 422 Mb
Залито на: turbobit.net/depositfiles.com/gigapeta.com
full-date Автор: ssrocker, 1 мая 2015, Комментариев: 2, Просмотров: 986

Daryl Braithwaite - Discography (1978-2013)

Daryl Braithwaite - Discography (1978-2013)



Исполнитель: Daryl Braithwaite (Sherbet, The Sherbs)
Страна: Australia
Альбом: Discography / Дискография [14 CD]
1978 – ...Best Of (Festival Records, D19287)
1979 – Out On The Fringe (Festival Records, D19286)
1988 – All I Do (Epic, 653029 2)
1988 – Edge (CBS, ZK 45206)
1990 – Rise (CBS, 467675 2)
1991 – The Horses (Epic, 658199 2)
1993 – Taste The Salt (Columbia, 474864 2)
1994 – Barren Ground (Columbia, 660106 2)
1994 – Breakin' The Rules (Columbia, 6602491)
1994 – Six Moons - The Best Of 1988-1994 (Columbia, 478048 2)
1996 – When That Flame Burns (Promo, Australia)
2004 – Snapshot (Self-released, Australia)
2008 – The Lemon Tree (Liberation Music, BLUE162.2)

Жанр: Rock
Год: 1978-2013
Формат: FLAC (image +.cue+covers)
Размер: 3.47 Gb (3% востановление)
Залито: Depositfiles / Hitfile / Turbobit

Daryl Braithwaite - являются одним из самых известных и популярных австралийских рок вокалистов 1970-х годов. Кроме успешной сольной карьеры Дэрил известный как вокалист группы Sherbet (The Sherbs).



full-date Автор: swint68, 1 мая 2015, Комментариев: 0, Просмотров: 1 094

Korpiklaani - Noita [Limited Edition] (2015)

Korpiklaani - Noita [Limited Edition] (2015)

Исполнитель: Korpiklaani
Страна: Finland
Альбом: Noita [Limited Edition]
Жанр: Folk Metal / Viking Metal
Издатель: Nuclear Blast Records [NB 3481-0]
Год: 2015
Формат: FLAC (*image + .cue,log, covers)
Размер: 387Mb
Залито: Turbobit / Uploaded (3% на восстановление)

"Korpiklaani" («Лесное братство») — финская фолк-метал-группа. Появилась в 1993 году как ресторанная под названием "Shamaani Duo". C 1997 года группа называется «Shaman», в 2003 году участники "Shaman" сформировали "Korpiklaani" и отсчитывают свою историю с этого момента. Музыка "Korpiklaani" представляет собой смесь хэви-метал и традиционной финской музыки. В постоянный состав группы, наряду с рок-гитаристами, входят скрипач, аккордеонист и флейтист. "Korpiklaani" — одна из самых «плодовитых» групп, исполняющих фолк-метал. По отзывам самих музыкантов, "Korpiklaani" их не кормит — практически всем приходится работать «на стороне», чтобы заработать себе на достойную жизнь.
Korpiklaani - Noita [Limited Edition] (2015)
2009-2022 © Lossless-Galaxy
Все права защищены